Tuotteet

Kartonkitölkkimme on pitkän kehitystyön tuloksena jalostunut tehokkaaksi ja toimivaksi pakkaukseksi koko pakkaus- ja valmistusketjussa sekä myymälässä ja kuluttajalla.

Canform tölkki antaa tuotteelle hyvän suojan, on luja, mutta silti kevyt, mikä pienentää kustannuksia koko logistiikkaketjussa ja säästää ympäristöä.

Kokovaihtoehdot
HALKAISIJA52 MM
KORKEUS60 MM- 140 MM
TILAVUUSN. 1,25 DL – 2,95 DL
Vaippa

Tölkeissämme käytettävä Invercote G on huippulaadukas mattapintainen täyssellukartonki. Se on kartonki, jossa yhdistyy erinomainen painettavuus yhdistettynä rakenteelliseen vahvuuteen ja ainutlaatuisiin taitto-ominaisuuksiin. Kartongin taustapuolen PE-kalvo toimii tölkin saumausvaiheessa liiman tavoin kun siihen puhalletaan kuuma ilmaa.

Korkeimmissa tölkeissämme, jossa vaaditaan vaipalta enemmän kestävyyttä, käytämme Stora Enson ”Foodbox” kartonkia, jossa on PE-kalvo pinta- ja taustapuolella.

Pohja

Tölkin pohja on myös PE-pinnoitettua sellukartonkia, joka liitetään tölkin muotoiluvaiheessa kuumasaumaamalla kiinteäksi osaksi tölkkiä.

Painatus

Tölkin vaippa painetaan offset -menetelmällä. Pienempien erien painatus voidaan tehdä edullisesti 4-värikoneella, laadusta tinkimättä. Kuvat toistuvat virheettömästi ja pinta viimeistellään lakalla.

Isommat painoerät painetaan 6–värikoneella, jolla voidaan toteuttaa vaativimmatkin painotyöt, hotfoilauksineen. Painettaessa PE-pinnoitetulle ”foodbox” kartongille värien kuivuminen varmistetaan UV-värien ja lakan avulla.

Toimitamme tölkkejä myös painamattomana.

Kansi

Canform – tölkin kannet ovat jalostuneet toimivaksi osaksi pakkausta huomioiden niin pakkaajien kuin loppukäyttäjien tarpeet. Kansien valmiit sinetöinnit tekevät pakkaamisesta sujuvaa, kun ylimääräisiä tarrasinettejä tai vastaavia ei tarvitse käyttää. Tölkin ulkopinta säilyy halutunlaisena kaupan hyllylle saakka. Kiinteä kansiratkaisu varmistaa, ettei kansi pääse hukkumaan käyttäjältä ja uudelleensuljettavuus takaa toimivan kokonaisuuden. Valmiiksi sinetöityjä kansimalleja on kaksi. Toinen on iso aukollinen ”lusikkakansi”, josta voidaan annostella teelusikalla ja toinen kaksiosainen ”sirotinkansi” pienillä sirotinrei’illä ja yhdellä isommalla aukolla. Lisäksi tarjolla on kokonaan irrotettava painotulppa ilman valmista sinetöintiä.

Tarvittaessa suunnittelemme yhdessä osaavan alihankintaverkostomme avulla tuotteellesi sopivan kansiratkaisun. Käytössäsi ovat osaavat suunnittelupalvelut pikamallinnuksineen.

Varastointi, kuljetus ja täyttö

Tukevien kuljetuspakkausten avulla Canform -tölkkien käsittely sujuu tehokkaasti ja nopeasti. Tölkit toimitetaan kätevillä aaltopahvitarjottimilla, joilta tölkit on helppo syöttää pakkauslinjalle. Tarjottimet pakataan fin-lavoille ja kääritään kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi suojaavaan kiristekalvoon. Varastossa lavat vievät vähän tilaa, sillä niitä voidaan pinota useita päällekkäin.

Toimitamme myös pieniä eriä yksittäisillä aaltopahvitarjottimilla, johon mahtuu tölkkejä 216 kpl/tarjotin. Pienet määrät toimitetaan edullisesti esimerkiksi matkahuollon kautta.

Tölkkien täyttö tapahtuu asiakkaillemme räätälöidyillä automaattilinjoilla tai pienemmät erät voidaan täyttää käsityönä.

Ympäristö

Pakkaus voidaan hävittää kokonaisuudessaan polttamalla. Pakkaus kansineen palaa täydellisesti erittämättä myrkkyjä tai hajuja. Tölkistä voidaan repäistä kansi irti, jolloin se voidaan panna kaatopaikkajätteisiin, muovikierrätykseen tai polttoon. Vaippa soveltuu paperinkeräykseen. Kaatopaikalle tai luontoon joutuessaan kartonkitölkki maatuu nopeasti.